« Tagasi

KEUCO – Uudiseid ISH messilt Frankfurdist

ISH mess toimus taas Frankfurdis 15-19.03. Külastajaid oli üle 200 000.

Traditsiooniliselt osales messil ka KEUCO ning esitles oma uusi tooteid. Põhirõhk oli sel korral kahel uuel tooteseerial:

EDITION SCOPE koosneb valamukappide, peegelkappide ja valguspeeglite lisaks tarvikutest ning segistitest. Kujunduselt on Scope sirgjooneline ja selge ning tänu oma moodulsusele pakub siiski peaaegu lõpmatut kombinatsioonide võimalust.

Valamud on saadaval keraamilistena või uuest Varicor® – materialist valmistatuna. Varicor®- valamutel on meeldiv ja pehmena tunduv pind. Värvivalikutena on saadaval ühevärvilisi värvi- ja klaaspindasid ning erinevate läikeastmetega lakitud spoonpinnad. Lisaks veel väikesed detailid nagu valgustatud sahtlid, peegelkapis olev liigutatav kosmeetikapeegel või lisana saadaolev iPod´i dokk.

ROYAL REFLEX on uus, veidi odavam mööblisari, mis koosneb valamukappidest ja valamutest, peegelkappidest ning erinevate laiustega valguspeeglitest. Kuigi uue seeria hinnatase on varasemast madalam, on seeria siiski tuttava Keuco kvaliteediga: valamukappide esikülg on kaetud taustvärvitud turvaklaasiga, valamud valumarmorist, peegelkappide karkass on valmistatud alumiiniumist ja nende uksed kristallklaasist.

Ka Royal Reflex on kujunduselt sirgjooneline ja stiilne.

Uudise alt leiate vaatamiseks või allalaadimiseks broshüürid.

ISH News Letter 2011

Edition Scope (NEW 2011)

Royal Reflex (NEW 2011)